... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Από την εκδήλωση της ΧΕΝ Θήβας με την συμμετοχή του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θήβας


Εξαιρετική παρουσίαση και εκπληκτικό κοινό!
Χθες Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θήβας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας για την βία κατά των γυναικών και παρουσιάστηκε το μονόπρακτο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Γράμμα στον Ορέστη".
Ευχαριστούμε τις κυρίες Χαρά Κυριακάκη και Μάρω Μελετίου από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων, για τις εξαιρετικές και κατατοπιστικές ομιλίες-αναλύσεις των θεμάτων τους.
Στη συνέχεια η ηθοποιός Τένια Τζιμέα παρουσίασε μέσα από το μονόπρακτο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μία άλλη Κλυταιμνήστρα και το θέμα ...ήρθε κι έδεσε!
Το κείμενο το χαρακτηρίζει ένας διακριτικός φεμινιστικός τόνος, είναι γεμάτο τρυφερότητα και κατανόηση για μια αφόρητα καταπιεσμένη και εξουθενωμένη γυναίκα, από έναν βίαιο, χυδαίο, εγωιστή αφέντη σύζυγο, τον Αγαμέμνονα.
Την κυρία Τζιμέα, που κυριολεκτικά μάγεψε το κοινό, ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική συμμετοχή της στην εκδήλωσή μας και ελπίζουμε να συνεργαστούμε μαζί της και στο μέλλον.
Θερμά ευχαριστούμε και το καταπληκτικό κοινό μας!
   
 
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: