... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Βραζιλία: Οι ζωγραφιές ενός 5χρονου κοριτσιού αποκάλυψαν τη σεξουαλική κακοποίησή του από ιερέα

Βραζιλία: Οι ζωγραφιές ενός 5χρονου κοριτσιού αποκάλυψαν τη σεξουαλική κακοποίησή του

Οι γονείς του κοριτσιού βρήκαν τα σκίτσα, όταν η κόρης του ξαφνικά αρνήθηκε να παραστεί στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο Ντα Σίλβα, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ήταν τόσο αναστατωμένη, που οι γονείς της την πήγαν σε έναν παιδοψυχολόγο, ο οποίος με τη σειρά του υποψιάστηκε σεξουαλική κακοποίηση και τους προέτρεψε να κοιτάξουν στο δωμάτιό της για οποιαδήποτε σημάδια.

Κρυμμένα μέσα σε βιβλία, οι γονείς της βρήκαν έξι ζωγραφιές της κόρης τους με λεπτομέρειες σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται ένας άνδρας πάνω από το παιδί που δείχνει τρομοκρατημένο. Σε ένα άλλο φαίνεται μια κοπέλα να είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, με έναν άνδρα όρθιο μπροστά της.

Ο πατέρας τηλεφώνησε στον ιερέα ζητώντας του εξηγήσεις, και ο τελευταίος ομολόγησε τις πράξεις του. Τότε ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Καρίν Μάια, εκπρόσωπος της ομάδας για την Διακοπή Εγκλημάτων κατά των Γυναικών, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Βρήκαμε έξι σχέδια στα υπάρχοντα του παιδιού».

Η αστυνομία αναφέρει πως ο ιερέας είναι υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παιδική κακοποίηση.
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: